Trenutne napake in težave v omrežju
Moderators: komar, komar, komar
Re: Trenutne napake in težave v omrežju
še komu telefonija ne dela? Modem Arris
probal reseterat še neštotokrat skozi cel dan
modem vedno ostane pri: "In Progress Telephony-TFTP", utripa pa zadnja lučka
probal reseterat še neštotokrat skozi cel dan
modem vedno ostane pri: "In Progress Telephony-TFTP", utripa pa zadnja lučka
- robirobertorle
- Kabelski ponudnik: Siol kabelska
- DVB-C Sprejemnik: LCD TV Sony Bravia 40 KDL 46 EX 720
Pri meni trenutno dela, za takrat ko si napisal pa na žalost ne vem.
-
- Kabelski ponudnik: Telemach (Ljubljana in okolica)
- Paket: Digitalni paket SILVER 2, UniFi do 10 Mbps/1 Mbps, začetni paket
- DVB-C Sprejemnik: Handan CV-6000 DVR
Davor, hvala, tudi meni ne dela že od sinoči. Očitno bo napako moral poiskati (in odpraviti) operater...
Dodano: napaka odpravljena ob 8.41 uri. (Vau, to je bilo pa res hitro!!!)
Dodano: napaka odpravljena ob 8.41 uri. (Vau, to je bilo pa res hitro!!!)
Napoved vremena za januar 2021: http://forum.zevs.si/index.php/topic,7154.0.html
Satelitske, radarske slike, animacije in podatki s postaj: http://forum.zevs.si/index.php/topic,6478.0.html
Satelitske, radarske slike, animacije in podatki s postaj: http://forum.zevs.si/index.php/topic,6478.0.html
-
- Kabelski ponudnik: siol,turnšek pr tašči pa Telemah
Mi smo imeli probleme z telekomom, kjer so nam narobe zaračunavali klice v tujino, nakar je telekom priznal, da so nam vdrli hekerji in zlorabli našo telefonijo!!! škode je bilo 3.234,00€ kar smo morali telekomu plačati,od jeze smo se prestavili na privat firmo mega m. Dnevno dobivamo reporte v službo, da vidimo koliko smo zapravili in imamo nekakšno zaščito pred vsiljivci iz Srednje Amerike!!! pozor kdor uporablja IP telefonijo!!! 

-
- Kabelski ponudnik: Telemach
- Paket: Gold trojka Extra

Zanima me če še komu ne dela telefonija .Na 2288 ne dobim veze ,naj bi me pa poklicali, kar pa ne pričakujem kaj kmalu ,zato se obračam za pomoč na forum je pač sobota in žena bi rada telefonarila pa ne uspe.Ko kličem številko dobim po dolgem času le znak zasedeno.
-
- Kabelski ponudnik: Telemach
- Paket: DTV L+
- DVB-C Sprejemnik: Sony 40W4000 in Handan 6000
V soboto so imelu tudi pri nas probleme s telefonom... ampak popoldan je bilo pa ze ok.
Telefon na Telemachu na splosno deluje zelo slabo
Medtem ko je ostalo zadovoljivo...
Telefon na Telemachu na splosno deluje zelo slabo

ja moram rećt da to je sramota za telemach mi plaćujemo oni pa takole men tut telefon ne dela ko klićem me vrže ven iz linije potem sem poklical iz mobitela so pa nasramni da je joj tisti ki imamo digitalni trojćek in ostali paketi je rez sramota mi plaćujemo oni takole ne da bi nazaj poklical to ne sam denar jim gre
sej tv dela samo intrnet pa telefon ne resiteraš potem ćez20 min spet ven vrže to je napaka v centrali naj jo poštimajo da bo mir zgleda da minajo dos usposobljenih ljudi
ja sej bo pri telemachu težava je v centrali pa verjetno te da centralaod telekoma kako to da nima telemach svoje centrale mene klićejo pa me ne dobijo na modemu mi sve dela tako da me polićejo n mobitel žalostno pa plaćujemo za to